newsletter webart

Παρακάτω αναφέρονται οι συχνότερες ερωτήσεις πελατών μας με τις απαντήσεις τους, ώστε να λύσετε όλες τις απορίες σας. Η πείρα, η εξειδίκευση και η τεχνική υποδομή στην αποστολή Newsletter είναι πρωταρχικής σημασίας.

https://www.emailsystem.gr/technognosia-sto-email-marketing/

Είναι όλα τα template φιλικά για κινητές συσκευές;

Δεν είναι όλα τα θέματα μας Mobile-friendly. Υπάρχουν κάποια παλιά template, τα οποία δεν είναι σχεδιαστεί με βάσει τις κινητές συσκευές. Ωστόσο, συνεχώς προσπαθούμε να τα διορθώσουμε όλα και να τα κάνουμε συμβατά για να μπορείτε να προβάλλετε το newsletter σας σε όλες τις συσκευές.

Η χρήση του συστήματος Webart Newsletter απαιτεί εγκατάσταση προγράμματος στον υπολογιστή μου;

Το σύστημα αποστολής μαζικών μηνυμάτων Webart Newsletter δεν απαιτεί εγκατάσταση προγράμματος στον υπολογιστή σας. Πρόκειται για διαδικτυακή εφαρμογή που απαιτεί μόνο σύνδεση στο internet.

Είναι εφικτό τα newsletter να αποστέλλονται από δικό μου λογαριασμό e-mail;

Τα email μας τα δίνετε εσείς ή πρέπει να έχουμε τα δικά μας;

Η εταιρία μας δεν πουλάει και δεν ενοικιάζει λίστες με email. Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει τις δικές του λίστες με email.

Εάν έχετε το δικό σας newsletter, το ανεβάζετε στο σύστημα και το επεξεργάζεστε εκείνη την στιγμή! Αν δεν έχετε κάποιο δικό σας newsletter, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα ήδη υπάρχοντα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και για όσες φορές θέλετε!
 • Μπορείτε να φορτώσετε το δικό σας template, με πάρα πολύ απλό τρόπο.
 • Δυνατότητα επισύναψης αρχείων στο newsletter σας.
 • Αν δεν έχετε κάποιο δικό σας template μπορείτε να διαλέξετε από 30+ έτοιμα, επαγγελματικά template. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόστος, είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
 • Μπορείτε να φορτώσετε τις δικές σας εικόνες, όσες και αν είναι αυτές! Τις επιλέγετε από τον υπολογιστή σας και το πρόγραμμα αναλαμβάνει να τα «ανεβάσει» στο newsletter σας, εκεί που θα του πείτε εσείς!
 • Αν έχετε γνώσεις HTML μπορείτε να κάνετε αλλαγή και στον κώδικα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα
 • Δυνατότητα προσωποποίηση των email σας, ορίζοντας το ονοματεπώνυμο του κάθε παραλήπτη. Έτσι ο παραλήπτης θα παραλάβει ένα email με την μορφή «Αγαπητέ Δημήτρη Δημητρίου» αντί για κάτι πιο τετρημένο όπως «Αγαπητέ πελάτη».
Πρίν στείλετε το newsletter σας στους παραλήπτες που θέλετε, μπορείτε να κάνετε όσες δοκιμαστικές αποστολές θέλετε, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι τα email θα παραληφθούν σωστά και χωρίς λάθη. Μπορείτε να πληκτρολογείσετε εσείς το πεδίο του αποστολέα, δηλαδή το «ΑΠΟ» για να εμφανίζει αυτό που θέλετε. Κάθε email μπορεί να στέλνετε σε πολλούς παραλήπτες, αλλά στο πεδίο «ΠΡΟΣ» εμφανίζετε μόνο μια διεύθυνση. Έτσι φαίνεται ότι η αποστολή έχει γίνει πιο προσωποποιημένη και όχι μαζική!

Πώς γίνεται η παρακολούθηση καμπάνιας στο σύστημα Webart Newsletter;

Αφού γίνει η αποστολή, μπορείτε να δείτε έπειτα ποιά επαφή (email) άνοιξε το newsletter σας, τι ώρα και ημερομηνία και πόσες φορές το διάβασε. Μπορείτε να δείτε που έκανε κλίκ μέσα στο email και τι του άρεσε περισσότερο.

Προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε τα template που έχουμε σχεδόν κάθε μήνα. Δημιουργούμε νέα template με διαφορετικά θέματα κάθε φορά για να μπορούμε να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Εάν θέλετε να κάνετε μια πρόταση μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα που υπάρχει στη σελίδα επικοινωνίας και θα ανταποκριθούμε άμεσα.

Έχω ένα πακέτο το οποίο τελικά είναι μικρό για τις ανάγκες μου. Μπορώ να το αναβαθμίσω πληρώνοντας την διαφορά;

Τα πακέτα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε είναι πιο φτηνό να πάρεις κάποιο πακέτο περισσότερων αποστολών αντί να επιλέξεις το συνδυασμό δύο διαφορετικών πακέτων. Παρ' όλα αυτά υπάρχει η δυνατότητα επιλογής πολλαπλών πακέτων για την κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη.
***********************

Είναι μια συνηθισμένη ερώτηση που γίνεται και συνήθως ισχύει το παρακάτω σενάριο:

Αγόρασα το πακέτο business για 1 μήνα αλλά στην διάρκεια του μήνα και ενώ έχω στείλει 18.000 email, βλέπω ότι θα χρειαστούμε παραπάνω email για να στείλουμε. Μπορούμε να αναβαθμίσουμε; Nα κάνουμε upgrade στο πακέτο strategy ή σε κάποιο διαφορετικό?

Ναι, μπορείτε απλά θα πρέπει να πληρώσετε την οικονομική διαφορά των δύο πακέτων για να σας πιστωθεί η διαφορά στα email. Έτσι, αν για παράδειγμα έχετε αγοράσει το πακέτο business με 30.000 email, έχετε στείλει 18.000, θα έχετε υπόλοιπο 12.000 email. Αν αναβαθμίσετε σε πακέτο strategy τότε στον λογαριασμό θα προστεθούν +20.000 email, δηλαδή θα έχετε 32.000 διαθέσιμα email για αποστολή. Εσείς θα πρέπει να πληρώσετε +25 ευρώ.

×

Login to your Account

Forgot password?

Haven't registered on newsletter? Create a Free Account

Start free today, no credit card required

show
 • One uppercase character
 • One lowercase character
 • One number
 • One special character
 • 8 characters minimum
 • 50 characters maximum

By clicking this button, you agree to newsletter's Terms of Use.

Already have an account? Login here

RECOVERY AREA

© 2019 All Rights Reserved. Privacy and Terms